...

Onderhoud

WordPress-onderhoud en beheer voor je website: geen zorgen meer!

Je hoeft nooit meer om te kijken naar het onderhoud en beheer van je WordPress-website: wij houden jouw website veilig en up-to-date. Of heb je eerder nood aan een bookingsysteem met voorafbetalingen? WordPress-onderhoud wil zeggen:

Je site of shop altijd up-to-date

Nederlands sprekend support-team staat 24/7 voor je klaar

Zekerheid: we spreken een vaste prijs af

Geen extra kosten voor het oplossen van technische problemen of hacks

Hoe gaan we te werk?

1. Gesprek

Jij vertelt,
wij denken mee

2. Voorstel

Een duidelijke offerte zonder verassingen achteraf

3. Design

We verzamelen jouw teksten en afbeeldingen

4. feedback

We blijven designen tot je tevreden bent.

5. live gaan

Klaar om vindbaar te worden op het interweb!

Zo houden wij jouw website altijd bereikbaar!

Wij ontzorgen je

Wij nemen alles voor jou uit handen! We installeren een basis plugin, optimaliseren de snelheid van jouw website en voeren verschillende aanpassingen door. Natuurlijk kan je ook voor veel meer andere dingen bij ons terecht!

Experts staan voor je klaar

Heb je een technisch probleem of kom je er even niet meer uit? WordPress-support is onze specialiteit!

Altijd up to date

Geen verouderd thema of haperende plug-ins: je website blijft zo snel en veilig.

Wekelijkse controle

Want de wereld van het internet verandert snel. Zo heb je nooit problemen met je website!

Waarom is onderhoud nodig?

Vooral in de online wereld verandert alles snel. Door je website of webshop te onderhouden, zorg je ervoor dat deze goed blijft werken. Je site blijft snel én veilig: voor jou en je bezoekers. En dat is natuurlijk weer nodig om je doelen te bereiken.

Zie website-onderhoud als een soort verzekering. Het internet verandert snel en dus moet je website meeveren. Doe je niks, dan krijg je vanzelf plug-ins die niet meer werken, een verouderd thema of een veel te lange laadtijd. Houd je het onderhoud bij, dan blijf je altijd goed bereikbaar voor je klanten. Dat onderhoud kunnen wij voor je uit handen nemen. Loop je onverhoopt toch tegen problemen aan? Dan nemen wij het herstel voor onze rekening.

Onderhoud

€ 35/m

N

Alles van het Basic pakket en nog meer:

N

Wekelijkse updates van de website

N

Inbraakpreventie

N

Oplossen van bugs

N

Monitoren van de website

N

Spambeveiliging

N

Voor grote websites

N

Wekelijkse update van de site

N

Snelheidsoptimalisatie

N

1 aanpassingen per maand

 

Jaarlijkse abbonementen

marktleider onderhoud

€ 60/m

N

Alles van het Onderhoud pakket en nog meer:

N

Voor webshops

N

Dagelijkse update van de site

N

Health checks van de site

N

Uptime monitoring

N

2 aanpassingen per maand

 

Jaarlijkse abbonementen

Een professionele website laten maken die bij jouw past

Hier bij Jouw-Website maken wij niet alleen maar websites die mooi zijn voor het oog, wij vinden het belangrijk dat jouw website professioneel, gebruiksvriendelijk en goed in elkaar zit. Door goed na te denken over een optimale gebruikservaring van de bezoekers blijven ze langer op jouw website. En dat is natuurlijk wat je wilt!

Wij laten je website aansluiten op de doelgroep en op jouw einddoel. Of het nu gaat om een one page website, een blog website, een community website, een affiliate website, een mobiele website of een complexe website: wij denken met je mee. We delen onze expertise met jou en zorgen samen voor het beste resultaat: een sterke website met een eigen identiteit. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Veel gestelde vragen

Hoe weet ik welk pakket bij mij past?

We helpen je het pakket kiezen dat bij jou past. Welk pakket je nodig hebt, is bijvoorbeeld afhankelijk van de grootte van je website of webshop, hoeveel plug-ins of hoeveel pagina’s je hebt. We hebben voor elke website of -shop een passend pakket. Maar altijd een vast bedrag, zodat het lekker overzichtelijk is.

Doen jullie al het website onderhoud echt voor een vaste prijs?

Ja! Voor een vast bedrag per maand zorgen we ervoor dat je thema, plug-ins en veelvoorkomende onderhoudsklusjes gedaan worden. Het maakt niet uit hoe vaak je ons nodig hebt: bel, mail of kom gerust zo vaak langs als je wilt. Dat zit allemaal in de vaste prijs.

Kan ik een website die door iemand anders gemaakt is, door jullie laten onderhouden?

Ja, dat kan, mits het om een WordPress-website of -shop gaat! Het liefst bouwen wij je website natuurlijk ook. Maar heeft iemand anders dat voor je gedaan, dan checken wij de kwaliteit van je website of webshop. Als het uit onze diagnose nodig blijkt, maken we een offerte om je website weer ‘gezond’ en stabiel te maken. Daarna kun je een standaard onderhoudspakket afnemen. Blijkt uit onze check dat je website of webshop al goed werkt? Dan nemen we het onderhoud direct voor je uit handen.

Kan ik een website die ergens anders gehost wordt, door jullie laten onderhouden?

Nee, het is voor een optimale kwaliteit nodig om zowel hosting als onderhoud bij één partij neer te leggen. Zo weten we zeker dat we er alles aan kunnen doen om je site of shop altijd optimaal te laten werken. We kunnen in nood altijd bij je website en kunnen zo garanderen dat we altijd aan jouw verwachtingen blijven voldoen.

Op welke termijn fixen jullie iets als het stuk is?

Als wij ‘altijd’ zeggen, bedoelen we ook ‘altijd’: we zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Heb je een vraag of een probleem, dan pakken we dat meteen op. En we geven spoedopdrachten natuurlijk prioriteit: zo hoef je nooit lang te wachten op een oplossing!

Wat valt er allemaal onder 'website onderhoud'?

Met onderhoud bedoelen we het updaten van je website, de plugins en het thema. Ook zorgen we voor technische ondersteuning als je problemen tegenkomt. En we zorgen ervoor dat je website of webshop achter de schermen goed werkt: zo weet je zeker dat je altijd een optimale, snelle en veilige website of webshop hebt! Voor het PRO pakket ontvang je ook maandelijks een rapportering waarin je alles kan opvolgen.

Kan ik zelf mijn website aanpassen of er iets aan toevoegen?

Natuurlijk: jouw site is van jou. Dus als je een tekst of foto wilt aanpassen of je nieuwe collectie wilt toevoegen, kun je dat zelf in het dashboard van je site doen. Kom je er niet helemaal uit of wil een nieuwe plugin uploaden? Laat ons het voor je uit handen nemen: wel zo makkelijk!

Zit ik vast aan zo'n onderhoudspakket?

We kiezen samen het pakket dat het beste bij jouw site past. Dat sluit je dan bij ons af. De pakketten zijn jaarlijks opzegbaar.

Start met het maken van jouw website

Jouw-Website

Algemene Voorwaarden     Privacy Policy

Contact

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.