...

SEO

SEO uitbesteden? Maak je website goed vindbaar!

Nood aan een diepgaande analyse? Benieuwe wat er nog meer verbeterd kan worden om beter zichtbaar te worden? Wij maken jouw website vindbaar op het interweb! Wij bieden:

Jarenlange ervaring

Tevredenheidsgarantie

Uitgebreide analyse

Antwoord op al je SEO-vragen

1. Zoekwoorden onderzoek

We bekijken op welke zoekwoorden je vindbaar moet worden

2. Technische zoekmachine optimalisatie

We maken je website snel en geoptimaliseerd voor bezoekers en voor Google

3. Vindbaar

Je site is klaar om door Google gevonden te worden!

wat is seo eigenlijk en waarom is het nodig?

SEO of search engine optimization lijkt misschien een ingewikkeld begrip, maar het is eigenlijk niks meer dan het vergroten van je zichtbaarheid voor zoekmachines zoals Google. Zo vindt jouw doelgroep je altijd in de jungle van het internet.

Daar komt heel wat bij kijken. Zowel van de technische kant van je website, als van de inhoud. In ons basispakket zorgen we ervoor dat alle instellingen goed staan om online zichtbaar te worden. Wil je verdere stappen zetten? Dan kunnen we je ook helpen die zichtbaarheid te vergroten! Bijvoorbeeld met het regelmatig plaatsen van relevante en sterke content.

SEO Starterspakket

€ 450

N

Full SEO optimalisatie

N

Nulmeting

N

Boost voor jouw website

N

Snelheidsoptimalisatie

N

Zoekwoorden onderzoek

N

Opstellen SEO tools

N

Rapportage met werkzaamheden

Veel gestelde vragen

Zijn jullie websites die jullie maken goed vindbaar?

We bieden een SEO-starterspakket om je op weg te helpen. Dat is de basis. Daarmee zorgen we dat Google je website of webshop ziet en dat je SEO-instellingen goed staan om aan je zichtbaarheid te kunnen werken. Wil je nóg beter gevonden worden? Wil je verder werken aan de vindbaarheid van je website of webshop? Dan slaan we de handen ineen met ons online marketingbureau Outer Space. Outer Space kan je op maandelijkse basis helpen om de vindbaarheid van je website te verbeteren.

Hoe vergroot ik mijn vindbaarheid?

Daar zijn heel veel antwoorden op te geven. De basis vind je in zoekwoordenanalyses, SEO-teksten, een technisch goed functionerende site en linkbuilding. Het is daarnaast ook heel belangrijk om je website goed up-to-date te houden, zodat alles blijft werken. Meer weten? Neem contact met ons op. Wij vertellen je er graag alles over!

Kun je een garantie geven dat ik op nummer een kom?

Nee, dat kunnen we nooit. Dat kan trouwens geen enkele webbouwer of marketingbureau. Het algoritme van Google bepaalt uiteindelijk wie er op de eerste plek komt. Je bent daarnaast ook afhankelijk van wat je concurrenten doen op het gebied van SEO. Maar er valt eigenlijk altijd wel winst te behalen. We kijken graag met jou als klant mee wat daar de mogelijkheden in zijn.

Start met het maken van jouw website

Jouw-Website

Algemene Voorwaarden     Privacy Policy

Contact

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.